Bingöl Balında farkındalığı arttırmak amacıyla, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından finanse edilen ve Yüksek Öğretim Kurumu tarafından organize edilen “Üniversitelerin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması” Projesi kapsamında “Tarım ve Havza Bazlı Kalkınma alanında pilot üniversite seçilen Bingöl Üniversitesi ve Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği ile birlikte organize edilen Bingöl Bal Yarışması Ödül Törenine teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.

Mehmet Can ÜZER                                                             Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK

Birlik Başkanı                                                                                          Rektör

Yer                    : Bingöl Üniversitesi Enstitüler Konferans Salonu

Tarih/Saat     : 24/12/2018   13:00