PİKOM ve BÜAGEM İşbirliğiyle Geleneksel Hale Gelen Webinarlarımız Devam Ediyor

BÜAGEM ve PİKOM işbirliğiyle geleneksel hale gelen, Türkiye ve Dünya’da bal arıları üzerine akademik faaliyetlerini devam ettiren alanında duayen hocalarımızı akademisyenlerle buluşturduğumuz Webinarlarımız devam ediyor. Sıradaki Webinarımızın konusu ise “Arıcılık Sektörünün Yaşadığı Genetik, Islah, Besleme Sorunları ve Çözüm Önerileri” olup, Namık Kemal Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Devrim OSKAY tarafından gerçekleştirilecektir.

Devrim OSKAY kimdir?
Dr.Öğr.Üyesi Devrim OSKAY, lisans derecesini Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünde, Yüksek lisansını aynı üniversitede “Bal Arısı Yetiştirme ve Islahı” üzerine, doktorasını Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan, Puerto Rico Üniversitesi, Biyoloji bölümünde “Bal Arısı Genetiği ve Davranışı” üzerine tamamlamıştır. Ohio Eyalet Üniversitesi’nden “Balarısı Islahı ve Yapay Tohumlama” üzerine eğitmenlik sertifikası bulunmaktadır. 2008-2010 yıllarında Washington Eyalet Üniversitesi’nde “Hastalık ve Zararlılara Dirençli Damızlık Ana Arı Yetiştirme” projesinde araştırmacı olarak çalışmıştır. 2010 yılında ülkesine dönerek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümünde öğretim üyesi olarak göreve başlamıştır. Oskay, 2009,2010 ve 2011 yıllarında ODTÜ Biyoloji Bölümünde 2013 yılında Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümünde düzenlenen “Bal Arısı Islahı ve Yapay Tohumlama” kurslarında eğitmen olarak görev almıştır.

WEBİNAR PLATFORMU: Microsoft Teams

EKİP KODU: a3zjr7v