Bingöl Üniversitesi Pilot Üniversite Koordinasyon Merkez Birimi (PİKOM), Rektör yardımcımız Prof. Dr. Ramazan SOLMAZ başkanlığında, KOSGEB, üniversite ve sanayi İşbirliği toplantısı düzenlendi.
Pilot Üniversite Koordinasyon Merkez (PİKOM) Birimi Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Nevzat ESİM, Öğr. Gör. Veysel SÜZERER ve PİKOM biriminden Dr.Öğr.Üyesi Duygu Nur ÇOBANOĞLU, Türkiye Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği(KÜSİ) çalışma grubundan Dr.Öğr.Üyesi Üsame DEMİR ve Dr.Öğr.Üyesi Sinan BAYINDIR, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mesut İlhan, Fırat Kalkınma Ajansından İsa TELİMEN ve Ercan , KOSGEB İL Müdürü Naci ÖZDEMİR, ve Probin Mühendislik Gıdadan Süheyl TUĞ katılımlarıyla gerçekleşti.
Toplantıda üniversite olarak ihtisaslaşma programı kapsamında arı ve arı ürünleriyle ilgili ürüne yönelik çalışmaların olduğundan bahsedilerek, üniversite ve sanayi işbirliğinin güçlendirilmesi adına adımlar atıldı.