Bingöl Üniversitesi Pilot Üniversite Koordinasyon Merkez Birimi (PİKOM), Rektör yardımcımız Prof. Dr. Ramazan SOLMAZ başkanlığında Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bilgi paylaşımı için ziyarette bulundu. Bu güne kadar yapılan faaliyetlerin hangi aşamada olduğu ve bundan sonra yapılacaklar hakkında kapsamlı bir sunum yapıldı. Prof. Dr Ramazan SOLMAZ yaptığı sunumda “PİKOM çalışmalarında bizim en önemli paydaşlarımızdan biri Tarım ve Orman İl Müdürlüğüdür. Özellikle saha çalışmalarımızda Müdürlüğün donanımlı personel ve altyapı imkânlarından yararlanmak istiyoruz. Yapacağımız iş birliğinin her iki kurumun hedeflerini daha ulaşılabilir bir noktaya getireceğine inanıyoruz. Bundan önceki çalışmalarda olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün yanımızda olacağını düşünüyoruz. Bu vesile ile İl müdürüm Sn. Burhan BAHADIR’a ve ekibine olumlu yaklaşımları için teşekkür ediyorum” dedi.

PİKOM ekibinin ve yaptıkları çalışmaları takdir ve takip ettiğini belirten BAHADIR,” Biz Müdürlük olarak her türlü iş birliğine olumlu yaklaşıyoruz. Özellikle saha çalışmalarında yeterli donanıma sahip arkadaşlarımız var. Arıcılık, Gıda sektörlerini iyi bilen arkadaşlarımızın PİKOM faaliyetlerine katkı sunabileceklerini düşünüyorum. Bilhassa arazi çalışmaları ve denetim gezilerimizde, üreticilerimizle doğrudan temas kurmak ve onların sorunlarını yerinde tespit etmek için bir iş birliğinin gerekliliğine inanıyorum. Ayrıca yaptıkları detaylı sunum ve ziyaretleri için Rektör yardımcımız Sn. Prof. Dr. Ramazan SOLMAZ ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Toplantı karşılıklı fikir alış verişi ve genel değerlendirme yapıldıktan sonra sona erdi.