4. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması'nda Dereceye Giren Üreticilerimize Ödülleri Takdim Edildi

Bingöl Üniversitesi ve Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Bingöl Bal Yarışması’nda dereceye giren üreticilere ödülleri takdim edildi. Pilot Üniversite Koordinasyon Merkez Birimi (PİKOM)’nde gerçekleştirilen “4. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması” nın ödül törenine; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Solmaz ve Prof. Dr. Hasan Çiftçi, PİKOM Koordinatörü Doç. Dr. Nusret Özbay, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enis Karabulut, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yunus Esen, Arıcılar Birliği Başkanı Mehmet Can Üzer, yarışmada sponsor firma olan Bingöl Çapakçur Bal temsilcisi Fikri Üzer, birim amirleri, üniversitemiz akademisyenleri, üreticilerimiz ve çok sayıda davetli katıldı.

PİKOM Koordinatörü Doç. Dr. Nusret Özbay’ın açılış konuşması ile başlayan program Sayın Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Çapak’ın Bingöl balının kalitesine ve artan tanınırlığına dikkat çektiği teşekkür konuşması ile devam etti. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından dereceye giren üreticilerimiz; Zeki Çifçi (birinci), Alim Esim (ikinci) ve Mehmet Korkutata’ya (üçüncü) ödül ve sertifikaları Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. İbrahim Çapak ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Çiftçi ve Prof. Dr. Ramazan Solmaz tarafından takdim edildi.

Program, yarışma sponsoru Bingöl Çapakçur Bal’a plaket takdimi ve yarışmanın organize edilmesinde emeği geçen personele teşekkür belgelerinin verilmesi ile sona erdi.