“Arı Ürünlerinin Bazı Önemli Hastalıklara Karşı Etkileri ve Biyolojik Aktiviteleri” Semineri Gerçekleştirildi
Moderatörlüğünü Arıcılık ve Arı Ürünleri Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezinde ( OUAM) görev yapmakta olan Öğr. Gör. Dr. Davud Karahan’ın yaptığı seminerde, konuşmacı olarak OUAM’da görev yapmakta olan Öğr. Gör. Dr. Ebubekir İzol yer aldı. Seminerde, Arı Ürünlerinin (bal, polen, propolis, arı sütü ve arı ekmeği) antioksidan, antimikrobiyal, antibakteriyel ve antikanser gibi etkileri güncel bilimsel çalışmalar ile sunuldu. Ayrıca arı ürünlerinin kanser, üst solunum yolu, kısırlık, gelişim bozukluğu ve kolesterol hastalıklarına etkileri açıklandı.