Bölgesel Kalkınma Odaklı Yürütülen Projelerle İlgili İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı kapsamında üniversitemizde yürütülen PİKOM projelerinin yürütücüleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Çiftci, Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan, Genel Sekreter Vekili Öğr. Gör. Mesud Öğmen, Rektör danışmanı Prof. Dr. Ramazan Solmaz, Pilot Üniversite Koordinasyon Merkezi Birimi (PİKOM) Koordinatörü Doç. Dr. Nusret Özbay, BÜBAP Koordinatörü Prof. Dr. Mahmut Toprak ve PİKOM proje yürütücüleri katıldı. Toplantıda projelerde kaydedilen ilerlemeler, kazanımlar, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ve bundan sonra yapılması düşünülen proje konuları tartışıldı.