Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü  ve İTEF Başkanı Bingöl Üniversitesini Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Çapak ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Hasan Aslan ve İTEF Başkanı M. Zeki Güvercin, Rektör Yrd. Prof. Dr. Hasan Çiftçi, Prof. Dr. Ramazan Solmaz, Prof. Dr. İbrahim Y. Erdoğan, Genel Sekreter V. Metin Suna, Pilot Üniversite Koordinasyon Merkezi Birimi Doç. Dr. Nusret Özbay, bazı araştırma merkezi müdürleri ve akademisyenlerimizle bir araya geldi. Toplantıda PİKOM Koordinatörümüz Doç. Dr. Nusret Özbay “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması” Projesi kapsamında Tarım ve Havza Bazlı Kalkınma alanında yapılan çalışmalar ve elde edilen ürünler halkında bilgilendirme sunumu yaptı. Daha sonrasında Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet Kayıntu, 2021 Yılı öğrenci ve personel hareketlilikleri, uluslararası işbirlikleri hakkında bilgi verdi. Toplantıda ortak projeler, öğrenci değişimi programı gibi konularda işbirliği olanakları tartışıldı.