Müdürlüğümüz Arıcılar ile Buluşmalar Gerçekleştirmektedir

PİKOM kapsamında birçok çalışmaya önderlik eden Üniversitemiz Arıcılık Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Bingöl ili merkez ve ilçelerindeki arıcılarla sezonun ilk bulaşmaların gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Arıcılık Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Ögr. Gör. Mehmet Ali KUTLU, Arıcılık programından Dr.Ögr.Üyesi Duygu Nur ÇOBANOĞLU, Öğr.Gör. Münre TURHAN, Öğr.Gör. Nevzat ÇAGLAYAN Solhan, Karlıova ve Genç ilçesi arıcıları ile bir araya geldi.

Bu ziyaretlerde Üniversitemizin PİKOM kapsamında yapmış olduğu çalışmalar arıcılarımızla paylaşılarak sorunları dinlenildi ve bilgi paylaşımı yapıldı. Katılımcılara arıların beslenmesi ve arı hastalıklılarıyla mücadelede uygulanabilir arıcılık yöntemleri bilgilendirmesi yapıldı.